HÜSEYİN ŞAHİNKAYA

MERKEZ ÇARŞI CAMİİ

İMAM-HATİBİ

1961 Yılında Ordu Ünye ‘de doğdu.İlkokulu İkizce ilçesinde bitirdi.İmam_hatip lisesini Samsunda bitirdi.1980 yılında Çaybaşı İlçesi Hacıali köyüne İmam-Hatip olarak atandı.1984 yılında İkizce İlçesi Kocaman mahallesine atandı.1995 yılında azarbeycana yutdışı görevine gitti.A.Ö.F mezunu olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

İKİZCE MERKEZ ÇARŞI CAMİİ

HALİL AKGÜN

MERKEZ ÇARŞI CAMİİ

MÜEZZİN- KAYYIMI

1972 yılında Ünye Karlıtepe Köyünde doğdu.İlkokulu aynı yerde bitirdi.Hafızlığını Terme de bitirdi.İmam-Hatip Lisesinin orta kısmını Terme de Kise kısmını dışarıdan okuyarak bitirdi.1996 yılında Tunceli Ovacık İlçesine Müezzin-Kayyım olarak atandı.1997 yılında Tunceli merkeze atandı.2000 yılında Ordu Çaybaşı İlçesi İlküvez Kasabasına tayin oldu.2003 yılında İkizce İlçesi merkez Çarşı Camii ne atandı.Evli ve 3 çocuk babasıdır.